Back Office

Schema de functionare

Pentru a putea oferi date dispozitivului mobil (PDA) va trebui ca in back-office sa introducem datele conform schemei de mai jos. Datele pot fi achizitionate (fie si partial) din ERP-ul dumneavoastra de catre modulul de INTERCONECTARE, insa, pentru teste, va trebui sa le introduceti manual.

Vom sublinia ca este nevoie sa creati :

  • Cel putin o divizie
  • Cel putin o ruta la care vom repartiza un agent
  • Cel putin un furnizor care in ulima instanta poate fi unul "GENERAL" si macar o grupa care poate cuprinde "TOT"
  • Cel putin un tip de magazin la care putem repartiza initial toate produsele care se vand

Conform schemei fiecare client va fi dispus pe o ruta dintr-o anumita zi a unui agent (pentru cei care au putini clienti si nu doresc repartizarea lor pe zile exista un mecanism de clonare a unei singure zi pentru toata saptamana)

In urma completarii datelor vom observa ca, pentru fiecare client din baza de date, functie de tipul de magazin si furnizorii care se vand pe ruta respectiva, agentul va primi lista de produse filtrata corespunzator. Alaturi de lista de produse, pentru fiecare client, sunt oferite preturile, discounturile, termenele si restrictiile aferente. Acelasi client, vizitat de alt agent (eventual dintr-o alta divizie) pate fi astfel servit cu alte produse si poate avea alte politici privind termenul si preturile.

Daca Furnizorii, Produsele, Grupele sau Clientii au trecut acelasi numar de ordine, atunci vor fi sortati alfabetic. Numarul implicit este 1 la tot ce este nou creat. Fara nici un numar de ordine, pozitia respectiva nu va fi transmisa pe PDA !